VELIKA ISTRAGA

Policija opkolila selo u Srbiji: Stežu obruč oko ubojica koji su likvidirali obitelji Đokić?

Policija je opkolila selo sa svih strana, no još se ne zna jesu li počela uhićenja ili je u pitanju samo pretraživanje terena
Obitelj Đokić
 Nova.rs

Prema pisanju srpskih medija, u selu Moravac kod Aleksinca u tijeku je policijska akcija vezana uz ubojstvo obitelji Đokić.

Policija je opkolila selo sa svih strana, no još se ne zna jesu li počela uhićenja ili je u pitanju samo pretraživanje terena.

Podsjećamo, tročlana obitelj Đokić, Goran (57), supruga Gordana (56) i njihova kći Lidija (25) nestali su u noći između 25. i 26. rujna malo nakon ponoći, kada su se vraćali u Aleksinac iz sela Moravac gdje su ručali s Goranovom majkom.

S obzirom da su mobilni telefoni Đokića bili nedostupni cijeli dan, njihova obitelj je cijeli slučaj prijavila policiji, koja je započela potragu.

Potraga je trajala danima, čak su se uključili i policijski helikopteri, no Đokićima nije bilo ni traga ni glasa.

Tek 2. listopada u obližnjoj šumi pronađen je njihov spaljeni automobil Volkswagen Passat, a nekoliko sati kasnije i desetak kilometara dalje, pronađena su sasvim pougljenja tijela nesretne obitelji. Naime, Goran, Gordana i Lidija okrutno su ubijeni, a njihova tijela zatim zapaljena.

Iako motiv ovog strašnog zločina još nije poznat, priča se da bi se moglo raditi o koristoljublju jer je Goran Đokić bio vlasnik mjenjačnice i navodno posuđivao novac uz kamatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:44