BAHATA BRAĆA

Policija objavila novu snimku uhićenja braće Vidović, stolice su letjele restoranom: ‘Eno ih u ćeliji, cvile kao curice‘

Svi uhićeni su razdvojeni u zasebne ćelije te su cijelo vrijeme molili za milost, navode srbijanski mediji

Uhićenje braće Vidović

 /Srpska Policija/instagram

Ljuban (28) i Miljan Vidović (31), poznatiji kao braća Hofman, u petak su brzom i efikasnom reakcijom beogradske policije uhićeni u luksuznom restoranu u centru Beograda, gdje su sjedili sa svojim odvjetnikom Goranom Karadarevićem.

Nova snimka uhićenja koju je objavila srbijanska policija nalikuje na prizore iz akcijskih filmova! Kako se može vidjeti, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) upadaju u restoran i jure prema stolu za kojim su sjedila bahata braća. Opkolili su ih i "bacili na pod", restoranom su "letjele" stolice, a odjekivao je i vrisak.

"Policija, lezi dole", prasnulo je u poznatom restoranu, dok su braća zapomagala.

Ljubanu (28) i Miljanu (31) Vidoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Kako se saznaje iz izvora koji je upoznat sa slučajem, braća Hofman su u pritvoru plakali.

- Cvile kao djevojčice, molili su za milost - kaže izvor Telegrafa.

Svi uhićeni su, inače, razdvojeni u zasebne ćelije, a oni su cijelo vrijeme molili za milost.

"Nećemo više nikad, molimo vas", jaukali su uhićeni.

Braća su se danas pred tužiteljem u Beogradu izjasnili da nisu krivi za krivična djela za koja se terete, a tužiteljstvo je predložilo sudu da im odredi pritvor, priopćilo je beogradsko Prvo osnovno javno tužiteljstvo.

Ranije je navedeno da je u Beogradu pet osoba privedeno na informativni razgovor zbog objavljivanja više snimki uznemirujućeg sadržaja u kojima se vide nasilje i prijetnje, a čuju se i tvrdnje da "reketiraju pola Beograda".

Hofmanovi su iznijeli obranu u prisustvu izabranih odvjetnika, a tužiteljstvo je, nakon iznesenih obrana, predložilo da im se odredi pritvor zbog sumnje da će boravkom na slobodi utjecati na svjedoke, kao i da bi boravkom na slobodi mogli ponoviti ili izvršiti nova krivična djela, imajući u vidu njihovu raniju osuđivanost.

Tužiteljstvo će u daljem tijeku postupka ispitati svjedoke, oštećene i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti donesena konačna odluka, o čemu će javnost biti obaviještena, prenose beogradski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:37