‘BIO SAM ZLOČEST‘

Pilot se pohvalio stjuardesi: ‘Noćas sam šmrkao kokain s gole žene, bilo je ludo!‘; Let za London otkazan!

Stjuardesa ga je prijavila nadređenima koji su hitno otkazali 12-satni let iz Johanesburga za London

Mike Beaton

 Facebook/

Jedan britanski pilot je tijekom razuzdane zabave u Južnoj Africi šmrkao kokain s golih grudi žene te nakon toga planirao upravljati dupkom punim zrakoplovom na letu za London.

Dogodilo se to prije četiri tjedna. Mike Beaton, oženjeni otac jednog djeteta, imao je slobodnu noć u Johanesburgu nakon čega je trebao kao kopilot letjeti za London.

Noć je proveo uživajući u alkoholu, drogama i društvu žena, o čemu se kasnije putem poruka hvalio svojoj prijateljici stjuardesi, piše britanski The Sun.

‘Bio sam jako zločest dečko‘, napisao je, među ostalim, u poruci.

No prije nego je idućeg dana trebao poletjeli, stjuardesa ga je prijavila nadređenima koji su hitno otkazali 12-satni let iz Johanesburga za London, što je kompaniju British Airways koštalo oko 100.000 funti.

Beaton je suspendiran i vratio se idućeg dana kući u London kao putnik. Ondje je testiran na droge, a kad je rezultat stigao pozitivan, dobio je izvanredni otkaz.

U svojoj poruci stjuardesi, Beton je rekao da je u jednom noćnom klubu upoznao dva lokalna muškarca, Velšanku na odmoru i ‘mladu španjolsku ptičicu‘. Nakon nekoliko sati pijenja, grupa se preselila u hotelski bar te na kraju završila u apartmanu jednog od muškaraca iz kluba.

‘Velšanka je odlučila da joj mogu biti dečko, a Španjolka se spetljala s jednim od lokalaca koji joj je na kauču lizao grudi.

Djevojke su potom plesale u toplesu, a onda je stigao kokain, pohvalio se Beaton.

‘Negdje sam izgubio majicu, a jedan od lokalaca ponudio mi je tacnu s nekoliko crta kokaina‘, napisao je. ‘Onda smo raspravljali s čijih grudi bi to bilo najbolje povući. I to je priča o tome kako sam završio šmrčući kokain s grudi jedne djevojke u Johanesburgu.‘

‘Ostao sam kod Velšanke i ‘prašio se‘ s njom satima (tu je valjda kokain odigrao svoje), nakon čega sam bio tako u komi da nisam mogao podići glavu‘, napisao je.

Izvor iz British Airlinesa kazao je da je zbog ovog slučaja čitava kompanija bila u šoku.

‘Od sveg lošeg ponašanja koje se događa između letova, ovaj incident je najnevjerojatniji. Prvi časnici su prošli rigorozan trening i zakone znaju napamet. Njihov glavni zadatak je paziti na sigurnost putnika‘, kazao je izvor.

‘Ideja da pošalješ stjuardesi u poruci detalje drogom ispunjene zabave koja se odvijala između letove je nevjerojatno glupo‘, dodao je.

Kad su ga na aerodromu Heathrow testirali, alkohola više nije bilo u Beatonovom organizmu, ali droge jest.

‘Beaton više nikada neće letjeti‘, kazao je izvor iz BA-a i dodao da putnici niti u jednom trenutku nisu bili u opasnosti. Kompanija je potvrdila da pilot više ne radi za njih.

‘Aviokompanija nas odmah mora upozoriti ako je neki pilot pio ili uzimao droge prije ukrcavanja u avion‘, kazala je britanska Uprava za civilno zrakoplovstvo.

‘U ovom slučaju, pilot je bio smjesta suspendiran i zabranjeno mu je letjeti. U većini slučajeva, pilot mora proći procjenu sa stručnim medicinskim timom i ako se želi vratiti letenju, mora proći sveobuhvatan program rehabilitacije.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:07