DOLIJAO MONSTRUM

PEDOFIL DRŽAO INSTRUKCIJE Zlostavljao curice i prijetio: 'Kažite nekome i završit ćete kao mala Tijana'

 Facebook

Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove u Srbiji uhićen je zbog pokušaja silovanja 17-godišnje djevojke, kojoj je privatno, u svojoj kući, držao instrukcije iz matematike, piše Blic .

Gajić je djevojci prijetio kazavši joj da će proći kao "mala Tijana" i pokazivao joj snimku na kojoj seksualno zlostavlja 13-godišnju djevojčicu.

- Djevojka je 22. listopada došla s majkom u policiju u Staroj Pazovi, gdje su ispričale sve što je Gajić radio. Odmah je pokrenuta istraga, a Gajić je priveden kod tužitelja u Sremskoj Mitrovici, koji mu je nakon saslušanja odredio jednomjesečni pritvor. Policija nastavlja istragu zbog sumnje u postojanje još Gajićevih žrtava - priopćio je srpski MUP.

Roditelji su još prije godinu dana opazili da se događa nešto čudno. Njihova se kći počela povlačiti u sebe.

- Moja kći je zajedno sa sestrom odlazila kod njega na instrukcije po preporuci naše rođakinje. Ništa nam nije bilo sumnjivo, jer su djeca postizala dobre rezultate. On je inzistirao da dolaze tri-četiri puta tjedno na dva školska sata, ali kasnije su ostajale i duže. Objašnjavao je da s njima vježba i druge predmete. Mnogo djece je odlazilo kod njega - priča R.I., čija je supruga prijavila pedofila policiji nakon što je primila poziv od školskog pedagoga, kojem se djevojka povjerila.

Zlostavljanje ove djevojčice, prema priči roditelja, počelo je u svibnju, kada ju je Gajić počeo dodirivati po intimnim dijelovima tijela i tjerao je da dodiruje njegov spolni organ. Uvjeravao ju je da pristane da joj on oduzme nevinost “jer nitko neće biti pažljiv koliko on” i da druge djevojčice uživaju u intimnosti s njim.

- Pokazivao je mojoj kćeri videosnimku djevojčice od 13 godina, koja je bila odjevena i koju je dodirivao. Znao je manipulirati djecom, ali i roditeljima, a po kući je postavljao kamere koje su ih snimale. Tako je prijetio djeci da će, ako nešto odaju, njihove snimke pustiti na društvene mreže - priča R.I. za Blic , navodeći da je njegova kći prestala odlaziti na instrukcije prije mjesec dana.

Tada je Gajić počeo prijetiti porukama.

- Prijetio joj je da ima sedam dana da se vrati ili će njezine snimke proslijediti meni. Rekao je da je namjestio program koji će u roku od 48 sati pustiti njezine snimke u javnost ako bilo kome nešto kaže ili mu se nešto dogodi. Čak joj je zaprijetio i slučajem male Tijane, koja je ubijena, navodeći da i sama zna “kako je ona prošla” - priča potreseni R. I.

Gajić je radio na željeznici, završio je srednju elektrotehničku školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:53