POTENCIJALNA PRIJETNJA

PANIKA NA AERODROMU Avion Ryanaira evakuiran nakon lažne dojave o bombi, jedna osoba uhićena!

Zrakopolov Ryanaira koji je trebao poletjeliti iz Varšave zaustavljen je u zračnoj luci nakon što je javljeno da se u letjelici eksplozivna naprava.

Let za Oslo je odgođen, a iz aviona je evakuirano 160 putnika i svi članovi posade, izvjestila je glasnogovornica Magdalena Bojarska zračne luke.

Nedugo nakon incidenta priopćenjem se oglasila i sama kompanija Ryanaira koja demantira prethodne vijesti nekih medija da je zrakoplov hitno prizemljen.

- Varšavska zrakoplovna luka 'Modlin' primila je anonimni telefonski poziv kako se na Ryanairovom avionu koji je trebao poletjeti za Oslo nalazi eksplozivna naprava. Tog je trenutka naređena hitna inspekcija aviona, a pista je zatvorena za sve druge avione. Očekujemo da će inspekcija potvrditi naše mišljenje da se radi o prijevari te kako se u avionu ne nalazi bomba. isto tako očekujemo da će avion uskoro biti stavljen u funkciju, baš kao i pista. Iskreno se ispričavamo svim putnicima kojima je ovaj lažni poziv stvorio probleme - navodi se u priopćenju Ryanaira kojeg prenosi Telegraph.

Oko zrakoplova su se poslagala vatrogasna vozila, za svaki slučaj, a u trenutku dojave o bombi niti jedan putnik još nije ušao u letjelicu.

Nakon obavljene kontrole sumnje policije i predstavnika Ryanaira pokazale su se točnima, u zrakoplovu nije bilo bombe.

Britanski mediji javljaju kako je jedna osoba uhićena zbog lažne dojave o bombi.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 02:48