vatrogasac iz pakla

Novi strašni detalji ubojstva koje je šokiralo Srbiju: Zakopani novac, sef, lažne optužbe...

Fotografija snimljena 2017. godine, prikazuje rođendansku proslavu Džonićeve unuke na kojoj ubijena Lidija Đokić drži malenu
Goran Džonić
 Facebook

Nakon šokantnog saznanja da je za okrutno ubojstvo obiteji Đokić iz Moravac u Srbiji osumnjičen njihov rođak, cure novi, nevjerojatni detalji o odnosu ubojice i žrtava.

Kako piše Blic.rs, Goran Džonić koji je osumnjičen da je 26. rujna brutalno ubio čitavu obitelj Đokić, bio je vrlo blizak s ubijenim Goranom, Gordanom i Lidijom čemu u prilog govori fotografija s proslave rođendana Džonićeve unuke kojoj je prisustvovala obitelj Đokić.

Fotografija snimljena 2017. godine, prikazuje rođendansku proslavu Džonićeve unuke na kojoj ubijena Lidija Đokić drži malenu djevojčicu u rukama. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Stanovnici Moravca kažu kako su se dva Gorana, Đokić i Džonić, u posljednje vrijeme intenzivno družili te da između njih nikada nije bilo svađe.

Naslužbene informacije govore kako je Džonić redovito prao Đokićev automobil te je znao da se u njemu nalazi sef s novcem, s obzirom da je Goran Đokić bio u poslu s mjenjačnicama pa je često nosio veću količinu gotovine.

Inače, osumnjičeni Goran Džonić je umirovljeni vatrogasac te ima suprugu i dva sina od kojih je jedan također vatrogasac, dok je drugi pripadnik Vojske Srbije.

Na imanju jednog od sinova, pronađena je zakopana veća količina novca, oko 43.000 eura, koje je ubojica, kako se sada čini, ondje stavio kako bi za ubojstvo optužio vlastitoga sina. Policija je čitav prostor voćnjaka gdje je pronađen novac ogradila žutom trakom. Vlasnik imanja, Džonićev sin S.Dž. već danima je poslovno odsutan. Kako je njegova kuća još u izgradnji, u njoj su majstori koji su rekli da nisu znali što policija traži po dvorištu.

Podsetimo, obitelj Đokić je ubijena u noći između 26. i 27. rujna u ataru sela Moravac. Za ubojstvo je osumnjičen njihov susjed i rođak Goran Džonić (59) koji je jučer priveden. Džonić je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio benzin, našao rupu gde će zakopati tijela, odveo tamo svoje žrtve, ubio ih i zapalio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:46