NISKA GAFOVA

Novi Berlusconijev biser: Bolje gledati lijepu ženu nego biti gay!

Nije se samo branio zbog mlade Marokanke "Ruby R" (17) nego je bocnuo i najopasnijeg konkurenta Nickija Vendolu - koji je i gej i komunist
 AFP

RIM - “Bolje je gledati u lice zgodnu žensku nego biti gej!” izjavio je u ponedjeljak uvečer talijanski premijer Silvio Berlusconi i dodao tako nov biser u svoju podugačku nisku gafova.

Ciljao Vendolu

Ovaj put se Berlusconi ne samo branio zbog interesa za mladu Marokanku ” Ruby R.” nego je iskoristio priliku da - u najboljim tradicijama fašističkog mačizma - podbode svog možda najopasnijeg konkurenta Nickija Vendolu koji je i gej i komunist, ali ima znatne šanse da na primarnim izborima unutar koalicije lijevog centra izbori status kandidata za premijera.

Vicmaher Berlusconi nije propustio udariti protivnika nisko, ondje gdje je i sam sve ranjiviji, kako pokazuje potreba da se okružuje maloljetnicama da mu se dive. Najopakiji je bio zapravo ministar Bossi: “Berlusconi je pogriješio što je osobno telefonirao.

Trebao je zvati ili mene ili Maronija“ (ministra unutrašnjih poslova), rekao je mirno novinarim. Nije problem, za ministra i šefa Sjeverne lige, što je premijer zloupotrijebio funkciju i ime egipatskog predsjednika Mubaraka da bi izvukao iz policije svoju maloljetnu gošću nego što to nije napravio spretnije.

Kradljivica srdaca

U međuvremenu je mlada dama postala punoljetna, pa se može reći da se zove Karima Rashida el Mahroub, da je sebe prozvala “Rubacuori” (kradljivica srdaca), odakle hipokoristik “Ruby”. Ali nije krala samo srca, pa je policija vodi kao kradljivicu (tri prijave) i prostitutku. Eto s kim se solidarizirao Berlusconi: “Samo sam iskazao solidarnost”. Ipse dixit.

S prostitutkom i kradljivicom da, s novinarima ne: najavio je dekret kojim će na 3 do 30 dana biti zabranjeno glasilo koje citira nalaze sudski odobrenih prisluškivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 07:42