MJEŠTANI U ŠOKU

MLADIĆ DIVLJAČKI SILOVAO STARICU U tijeku potjera: 'Zbog alkohola se pretvorio u zvijer'

 Facebook

Policija više od 24 sata traga za Živadinom Živanovićem (19) iz srpskog sela Donjeg Miševića za koga se sumnja da je u noći s petka na subotu pretukao i silovao staricu D.I. (74) iz Jagodine, javlja Blic.

Izvor blizak istrazi kazao je za Blic kako se krug oko osumnjičenog polako zatvara i da se očekuje kako će osumnjičeni uskoro biti uhićen.

Žrtva i silovatelj su prethodnu večer bili kod susjeda. Starica je otišla oko 22 sata kući, a Živanović je nastavio piti s društvom da bi nakon slavlja umjesto kući otišao do D.I.

Kad je ušao u njezinu kuću odmah ju je počeo tući, prijetiti, a potom ju je i silovao, pa ponovno tukao i prijetio da će je ubiti ako nekome prijavi silovanje.

- Ovako nešto ne pamtimo u Lozoviku. Živadin se nedavno doselio iz susjednog sela kod svog djeda. Svi smo ga lijepo primili, igrao je nogomet za seosku momčad. Nije incidentan mladić, ali alkohol može od čovjeka napraviti zvijer - kažu mještani.

Cijeli slučaj je otkriven kada se silovana starica u subotu ujutro pojavila na groblju u Lozoviku.

- Prijateljica je primijetila čudne podljeve po rukama, izgrebano lice i raskrvavljenu usnu. Ona se tada povjerila prijateljici što se dogodilo. Isto su primijetili i ostali mještani i nagovorili je da sve prijavi policiji - ispričali su mještani Lozovika.

Nakon liječničkog pregleda kod starice su utvrđene teške ozljede po tijelu, a ona strahuje od osvete nasilnika koji je i dalje u bijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:11