NOVI DETALJI

MISTERIOZNA SMRT LJEPOTICE KOJA JE POTRESLA REGIJU Je li se ljubavnica moćnog srpskog tajkuna ubila ili je ipak riječ o rafiniranom ubojstvu?

 Facebook

Nada Bodrožić, majka Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je u prosincu 2014. pronađena mrtva u hotelu 'Hyatt', saslušana je jučer u sklopu istrage koja se vodi protiv tehničara sa Vojnomedicinske akademije (VMA) Ljubiše Pavlovića.

ZAGONETNA SMRT STARLETE Šokantni detalji zadnjih trenutaka ljubavnice moćnog srpskog tajkuna

ZAGONETNA TRAGEDIJA Smrt ljubavnice tajkuna Željka Mitrovića razotkrila tajne beogradskog jet seta

Bodrožićeva je dala iskaz u svojstvu oštećene u postupku protiv Pavlovića, za koga se sumnja da je ukrao anestetik 'propofol', dostupan samo u strogo kontroliranim bolničkim uvjetima, i prodao ga njenoj kćerki. Kako ' Blic ' saznaje, ona je pred tužiteljem ponovno govorila o tome kako su joj sumnjive izmjene statusa na Ivaninom Facebooku i to nakon njene smrti, kao i to što je u sobi nakon uviđaja pronašla još bočica 'propofola'.

Njen odvjetnik Milan Dabić rekao je novinarima da slučaj prate brojne nelogičnosti, a da je za to ponajprije odgovorna traljava policijska, kao i istraga koja je vođena na Vojnomedicinskoj akademiji.

'Netko tko se namjerava ubiti ne dogovara s obitelji kićenje bora. Osnovnu sumnju imamo zbog razlike u toksikološkim analizama. VMA tvrdi da su u krvi nađeni tragovi kokaina i da je uzrok smrti predoziranje, dok u nalazima KC Vojvodine, koje je na naš zahtjev napravilo ponovne analize, pronađen je 'propofol' i određen kao uzrok smrti - kazao je Dabić, piše Blic .

Zbog različitih mišljenja i nalaza, Dabić je kazao da su sačuvani uzorci Ivanine krvi i da će u krajnjem slučaju tražiti novo vještačenje - i to u inozemstvu. Podsjetimo, Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u hotelu 'Hyatt' 10. prosinca 2014. Smrt je odmah opisana kao nenasilna i kao posljedica predoziranja, ali su zbog njenih kontakata sa srpskim 'jet-setom' i vlasnikom RTV 'Pink' odmah krenule razne priče u javnosti. Željko Mitrović je još tada izjavio da su za Ivaninu smrt krivi kriminalci raspoređeni u zdravstvenim ustanovama jer su joj oni prodali kobni anestetik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:22