U KRIVO VRIJEME

MARKETINŠKI DEBAKL ŠOKIRAO SVIJET British Airways poziva putnike da otkriju Indijski ocean!

 Reddit

Let Malaysia Airlinesa, za kojim već tri tjedna traje potraga, namjerno je skrenut s rute te je završio negdje u južnom Indijskom oceanu. Je li British Airways skrenuo s puta kada je objavio marketinšku kampanju pozivajući avanturiste da otputuju Indijski ocean.

Nesretna reklama pojavila se na video zaslonu željezničke stanice Euston u Londonu samo nekoliko dana nakon što su vlasti bojavile službeno priopćenje da se Boeing 777 srušio u Indijski ocean. British Airways u oglasu poručuje: 'Pobjegnite iz vlaka i otkrijte Indijski ocean' (slobodni prijevod "Escape the commute and discover the Indian Ocean").

NAPOKON PRONAŠLI MISTERIOZNI BOEING? Uočili ostatke u Indijskom oceanu, čekaju potvrdu

- Samo mi se učinilo da je reklama postavljena u vrlo neprimjerenom trenutku, rekao je Alan Milford (29) koji je snimio oglas na putu do posla.

Milford je fotku stavio na Reddit i u nekoliko sati je postala viralna te ju je pogledalo nekoliko stotina tisuća ljudi.

Britanska zrakoplovna tvrtka ispričala se zbog reklame napisavši na svom Twitter profilu da je oglas za putovanje do Indijskog oceana unaprijed dogovoren, ali priznaju da je pušten u neprimjerenom trenutku. Ispričavaju se ako su ikoga uvrijedili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:14