ATRAKTIVNA SARAH

Macronov najveći suparnik prvi put u javnosti s 35 godina mlađom trudnom ljubavnicom

O Zemmouru i njegovoj 35 godina mlađoj ljubavnici javnost je saznala tijekom ljeta kada su ih novinari snimili zajedno na moru

Sarah Knafo i Eric Zemmour

 Afp, Profimedia

Oženjeni krajnje desni francuski novinar i komentator Eric Zemmour (63) viđen je sa svojom trudnom suradnicom nakon što je javnost otkrila da Sarah Knafo (28) očekuje njegovo dijete.

63-godišnji Zemmour i njegova 28-godišnja suradnica posjetili su Marseille, a francuski časopis 'Closer' otkrio je detalje o njihovoj vezi nakon što je njihov zahtjev za zaštitu privatnosti odbačen na sudu. Naslov članka glasio je: 'Eric Zemmour postat će tata 2022. godine', iste godine kada će se Zemmour, koji je poznat po svojim stavovima protiv imigracije i islama zbog kojih je 2009. u jednom dnevnom listu dobio i otkaz, vjerojatno boriti za mjesto francuskog predsjednika protiv aktualnog predsjednika Emmanuela Macrona.

image

Eric Zemmour i Sarah Knafo

Alain Robert/Sipa Press/Profimedia

Kritičari kažu da kraj Zemmoura, zbog njegovih krajnje desnih stavova o imigraciji, Marine Le Pen izgleda mlako. Zbog njegovih istupa napale su ga i udruge za zaštitu ljudskih prava, koje kažu da potiče rasnu mržnju. Nazivali su ga "prorokom pesimizma" i "prodavačem apokalipse", a njegova izlaganja prepuna su povijesnih referenci na Napoleona i Ivanu Orleansku. Tijekom posljednjeg desetljeća, Zemmour je redovito bio na vrhu lista bestselera sa svojim knjigama u kojima je tvrdio da će Francuska "nestati" ili postati "Islamska Republika", ako ne suzbije imigraciju.

O Zemmouru i njegovoj 35 godina mlađoj ljubavnici javnost je saznala tijekom ljeta kada su ih novinari snimili kako razmjenjuju nježnosti dok su se zajedno kupali u moru, a zanimljivo je da je časopis 'Closer' u svom listopadskom izdanju objavio članak o Zemmouru i njegovoj supruzi, odvjetnici Mylene Chichportich, s kojom se oženio 1982. godine. Par ima troje djece, a novinari tvrde da je u interesu javnosti da se sazna za njegovu aferu s mladom Knafo.

image

Sarah Knafo

Alain Robert/Sipa Press/Profimedia

Zemmour još nije službeno potvrdio svoju kandidaturu za francuskog predsjednika na izborima 2022., ali sve intenzivnija kampanja koju provodi ne ostavlja mjesta sumnji u njegove namjere. Prema nekim anketama, Zemmour ima više šanse od Marine Le Pen za ulazak u drugi krug protiv aktualnog predsjednika Macrona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:40