GOVOREĆI ISKRENO

Laura Bush: George i ja bili smo otrovani na sastanku skupine G8

Autobiografija bivše američke prve dame Laure Bush u prodaju izlazi tijekom svibnja
 AP

WASHINGTON - Ja i moj suprug, američki predsjednik George W. Bush , otrovali smo se hranom na sastanku na vrhu zemlja članica G8 u Njemačkoj 2007., otkrila je, među ostalim, bivša prva dama Laura Bush u autobiografiji.

Objavila je to američka televizija CNN kao jedan od detalja iz knjige naslovljene “ Spoken from the heart” (Govoreći iskreno) koja bi u prodaju trebala krenuti tijekom svibnja.

Predsjednički par i nekoliko članova izaslanstva odjednom se razboljelo tijekom boravka u Heligendammu, a liječnici i agenti tajne službe proveli su brojna ispitivanja u strahu da je netko skupinu možda namjerno pokušao otrovati. No, zaključci takvu pretpostavku nisu potvrdili.

Agencija AP istaknula je priznanje da je izgubila vjeruju u Boga nakon što njezin prijatelj nije preživio automobilsku nesreću koju je prouzročila sa 17 godina te da zbog problema s pićem nije namjeravala ostaviti muža.

Njemački hotel: Laura Bush laže da bi izreklamirala knjigu

Na tvrdnje bivše prve američke dame ekspresno je reagirao i hotel u kojem se predsjednički par, George W. i Laura Bush, navodno otrovao.

- To nije istina. To je izmišljeno samo zbog reklame knjige - izjavio je glasnogovornik vlasnika hotela Grand Hotela Heiligendamm. Kao dokaz svoje teze naveo je kako su svu posluženu hranu testirali članovi osiguranja koji nisu našli nikakvu zamjerku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:06