IPAK JE LAŽNA

J.F.K. s ljepoticama 'uslikan' četiri godine nakon atentata

 The Smoking Gun

I baš kada smo pomislili kako je i John F. Kennedy bio čovjek poput svih nas, stvari su ponovo legle na svoje mjesto.

Naime, nakon jučerašnje vijesti internetskog portala TMZ, koji objavljuje 'paprene' priče o poznatima, da je američki predsjednik John F. Kennedy uživao na brodu prepunim golih ljepotica dok mu je supruga Jackie bila u bolnici, taj je navod danas demantiran.

Iako je TMZ svoju tvrdu potkrijepio i fotografijom na kojoj se vidi navodni J.F.K. koji uživa na suncu dok oko njega skakuču gole žene, portal The Smoking Gun objavio je identičnu fotografiju, no u boji. Dodano je i kako je sporna slika objavljena u američkom Playboyu 1967. godine.

TMZ je jučer lansirao šokantnu vijest da je Kennedy u društvu četiri supermodela snimljen na jahti još 1956. godine dok je bio na krstarenju po Mediteranu s bratom Tedom i senatorom Georgeom Smathersom. Angažiran je i forenzički stručnjak za fotografiju te dva Kennedyjeva biografa koji su potvrdili da je snimka autentična.

Međutim, novinarska patka TMZ otkrivena je i stvarne su činjenice izašle na vidjelo. Fotografija je nastala 1967. godine kada je i objavljena u Playboyu. Treba napomenuti kako je John F. Kennedy ubijen u Dalasu 1963. godine tako da nikako nije mogao biti na slici.

Sporna je fotografija dio Playboyeve reportaže s otočja Grenadini, slikana na otoku Petit Rameau.

Ako je vjerovati priči u Playboyu, muškarac za kojeg se mislio da je J.F.K. je stanoviti Andy, Elaine skače u more dok se Roxanna penje na brod. Autor fotografije je Larry Dale Gordon, dugogodišnji Playboyev fotosuradnik koji je i potvrdio kako su sve osobe na slici plaćeni modeli.

I sada ponovo možemo sa sigurnošću reći, samo je jedan Silvio Berlusconi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:54