VRUĆA DIPLOMACIJA

FOTO: ONA RADI U SRPSKOJ VLADI Golišave fotke seksi savjetnice postale hit na internetu

Prije nego što se počela probijati u političkoj areni, plijenila je pažnju svojim vezama: s vaterpolistom Udovičićem i manekenom Vladom Vuksanovićem

Vanja Hadžović, atraktivna mlada Srpkinja, dospjela je u srpski Blic zbog brojnih golišavih fotografija koje kruže internetom. No, pažnju medija nije privukla kao još jedna od brojnih raskošnih srpskih starleta, nego zato što je mlađa savjetnica u Ministarstvu vanjskih poslova i članica SPS-a Ivice Dačića.

Odlazak u inozemstvo

Internet vrvi njezinim provokativnim i izrazito seksepilnim fotografijama, što je potaknulo srpske medije da je proglase najintrigantnijom savjetnicom vanjskih poslova.

Vanja je, pišu srpski mediji, završila privatni fakultet Megatrend, nekadašnju Visoku ekonomsku školu, i priključila se Srpskoj socijalističkoj partiji na čijem je čelu nekad bio Slobodan Milošević.

Na Megatrendu je završila smjer za medije, a potom se uključila u politiku.

- Ona već neko vrijeme radi kod nas i obučava se kroz različite sektore, od konzularnih poslova i bilaterale do multilaterale - izjavili su u Ministarstvu.

Poznavatelji procesa ističu kako se to naziva rotiranjem, a u pravilu prethodi odlasku u neko od veleposlanstava u inozemstvu.

Šefica Mladeži

Da to planira i Vanja Hadžović, potvrđuje informacija da je nedavno upisala Diplomatsku akademiju.

Vanja Hadžović je zamjenica predsjednika Mladih SPS-a, što joj je bila i propusnica za ulazak u Ministarstvo. Prije nekoliko godina bila je predsjednica Mladeži u Zemunu, no tamo kažu da više nije aktivna, iako i dalje dolazi na stranačke proslave.

Vanja se nije javila na pozive Blica kako bi komentirala svoju potencijalnu buduću karijeru u diplomaciji, no Blic ističe kako bi to značilo da “mora staviti po strani hobi” - fotografiranje u izazovnim pozama i odjeći.

Iznenadila mnoge

Za Vanju Hadžović se prvi put čulo kad je kao studentica počela vezu s manekenom Vladom Vuksanovićem. Potom je prije tri godine zapela za oko jednako atraktivnom vaterpolistu i imenjaku Vanji Udovičiću. Ona se tada hvalila da je u vezi s poznatim vaterpolistom, iako je on poznat po tome što svoj ljubavni život drži za sebe.

Trenutačno Vanja žari i pali Ministarstvom vanjskih poslova, iako su mnogi iznenađeni kretanjem njene karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 07:16