PODRŠKA PARIŽANIMA

FOTO: ČIN SOLIDARNOSTI Hollywoodske zvijezde na dodjelu Zlatnih globusa došle sa 'Je suis Charlie' natpisima

Na dodjeli nagrada Golden Globe zvijezde kao što su George Clooney sa suprugom Amal Alamuddin Clooney, Helen Mirren, Joshua Jackson, Kathy Bates i Diane Kruger prošetali su se crvenim tepihom noseći bedževe, pločice i natpise na mobitelima na kojima je pisalo 'Je suis Charlie'
 AFP

LOS ANGELES - Hollywoodske zvijezde u nedjelju su u Los Angelesu izrazile potporu francuskom satiričnom listu i njegovim ubijenim zaposlenicima noseći bedževe na kojima je pisalo "Je suis Charlie".

George Clooney (foto: AFP)

Na dodjeli 72-ih nagrada Golden Globe u hotelu Beverly Hilton u Beverly Hillsu zvijezde među kojima George Clooney sa suprugom Amal Alamuddin Clooney, Helen Mirren, Joshua Jackson, Kathy Bates i Diane Kruger prošetali su se crvenim tepihom noseći bedževe, pločice i natpise na mobitelima na kojima je pisalo "Je suis Charlie".

Helen Mirren (foto: AFP)

Kathy Bates (foto: AFP)

Sedamnaest ljudi, među kojima novinari i policajci, ubijeni su u tri dana nasilja koje je počelo napadom na satirički tjednik Charlie Hebdo u srijedu 7. siječnja i završilo talačkom kriozom u židovskoj trgovini u petak. Tri napadača su također ubijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:36