NIJE JOJ BITNO

FOTO: PUKNUO JOJ FILM Amal Clooney ne želi više slušati pitanja o modnim outfitima

 Twitter

Amal Clooney, odvjetnica te supruga Georgea Clooneyja nedavno se našla na listi najbolje odjevenih žena u Hollywoodu.

No, što se tiče Amal, to uopće nije bitna stvar. U svijetu u kojem se ona kao odvjetnica bori za ljudska prava pitanja modnih outfita potpuna su budalaština.

A da stoji iza toga, pokazala je kad su je novinari tijekom srijede zaskočili pitanjima ispred Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu.

Naime, novinar Telegrapha ju je pitao što misli koliko je modno osvještena te o tome što se na veliko piše o njezinim outfitima, a Amal se počela smijati, pogledala u svoje odvjetničko odijelo te izjavila: 'Nosim Ede & Ravenscroft', što je zapravo naziv najstarije engleske kompanije koja, između ostalog, šije i uniforme za odvjetnice u suce u Velikoj Britaniji.

Nakon toga se sarkastično nasmijala te odgovarala samo na bitna pitanja vezana uz slučaj zbog kojeg je i bila na Europskom sudu za ljudska prava, piše Huffington Post.

Riječ je o slučaju u kojem zastupa interese Armenije u parnici protiv turskog političara Dogua Perinceka koji negira genocid iz 1915. godine u kojem je ubijeno milijun i pol Armenaca.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:48