VANCOUVER

FOTO BOMBA: KANADSKI PREMIJER MATURANTIMA DOSLOVCE UTRČAO U KADAR 'Fotkali smo se kad smo odjednom opazili Trudeaua u kratkim hlačama'

 Adam Scotti

Kanadski premijer Justin Trudeau ponovno je postao zvijezda društvenih mreža kad je u petak snimljen u Vancouveru tijekom svog džoginga. Naime, trčeći pored morske obale, kanadski je premijer prošao kroz skupinu maturanata koji su tamo stajali svečano odjeveni u namjeri da fotografski zabilježe svoju maturalnu večer.

Jedan učenik kazao je za kanadski CBC da su opazili premijera u kratkim hlačama i majici s kratkim rukavima, te da su mu počeli vikati da se pridruži fotografiranju, što je on i učinio.

Trenutak dok je premijer trčao pored skupine učenika snimio je njegov službeni fotograf Adam Scotti i objavio je na Twitteru.

Premijer Trudeau već je poznat po tome da se često nenadano pojavljuje na fotografijama, često bez majice. U kolovozu 2016. tijekom ljetovanja snimljen je na plaži u Britanskoj Kolumbiji kako stoji pored mladenke koja se pripremala za vjenčanje na tom mjestu.

Također, istog mjeseca, jedna kanadska obitelj nabasala je na njega kad se pojavio iz jedne pećine u Gatineau parku u Quebecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:28