REAKCIJA UDOVICE

CECA NE VJERUJE DA JE ARKAN SILOVAO ŽENE U RATU 'To su bljutave laži, ni za trećerazredni film!'

'Zgrožena sam količinom gnjusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorištene ni za scenarij trećerazrednog filma', rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, Arkanova udovica i srpska pjevačica reagirajući na mučnu ispovijest jedne žene objavljene ovog tjedna u Dnevnom Avazu.

MUČNA ISPOVIJEST 'Bila sam Arkanova robinja. Silovao me, razrezao mi dojku, mučio me mjesecima. Osijedila sam s 21 godinu'

Svoju strašnu ispovijest ispričala je prije dva dana za Dveni Avaz M. M. iz Bijeljine. Njezina ispovijest o užasima koju su joj se događali bila je spomenuta na konferenciji Međunarodnog protokola o dokumentiranju i istraživanju slučajeva seksualnog nasilja u konfliktu održanoj u srijedu u sarajevu.

Skupu je prisustvovati više od 300 ljudi, a dio je inicijative koju su pokrenuli bivši ministar ino poslova Velike Britanije William Hague i Angelina Jolie.

'Najveća zvjerstva činili su rezervisti koji su došli iz Srbije, a kojima je zapovijedao zločinac Željko Ražnatović Arkan', prisjetila se M.M.

No, Arkanova udovica smatra da je ova ispovijest tek 'propaganda protiv Srbije'.

'Ako je ta žena doživjela išta od toga neka vidi da se utvrdi tko je odgovoran i neka taj odgovara za to, ali to moj Željko nije uradio. Puno njih može potvrditi da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana te da samim tim navodi izjvesne M. M. ne mogu dbiti istiniti', rekla je za srpski Alo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 17:43