KADROVSKE PROMJENE

Bivši zamjenik Hloverke Novak Srzić postao je izvršni urednik, Šprajc ostaje u Dnevniku

Iako ostaje na mjestu izvršnog urednika Dnevnika Šprajc neće imati kadrovske ovlasti koje su sada u nadležnosti v. d. glavnog urednika IP-a Renata Kunić

ZAGREB - Informativni program HTV-a prošao je kroz novu fazu kadroviranja. Od danas je ponovno među odgovornima Dražen Majić, nekadašnji zamjenik bivše urednice tog programa Hloverke Novak Srzić, danas vršiteljice dužnosti direktora programa HTV-a.

Šef ‘Hrvatske uživo’

Majić, koji je smijenjen 2009., postao je izvršni urednik u Informativnom programu, baš kao i Stipe Alfier, dok je Katarina Periša Čakarun postala urednica redakcije Unutarnje politike umjesto Željka Valčića.

I Hrvatska uživo dobila je novog šefa - Jozu Barišića, koji je tu redakciju preuzeo od Andrijane Škorput koja je, navode na HRT-u, razriješena na vlastiti zahtjev.

Nova urednica

Za novu urednicu Gospodarstvene redakcije imenovana je Anja Konosić, a rukovoditelja regionalnog programa Đurica Drobac. Zoran Šprajc, koji je bio stavio svoj mandat na raspolaganje na mjesto izvršnog urednika Dnevnika, i dalje će ostati na toj poziciji, ali neće imati kadrovske ovlasti koje su u nadležnosti v. d. glavnog urednika IP-a Renata Kunića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:13