IZVANREDNA OBJAVA

Bečka policija objavila nove slike: Tražimo ove dvije žene, sumnjamo na otmicu djeteta!

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dvije žene sa snimke da odmah kontaktiraju policiju

Snimka iz Beča na kojoj je navodno djevojčica Danka

 Bečka policija

Dvogodišnja djevojčica Danka Ilić, koja je 26. ožujka nestala kod Bora, vjerojatno je uočena na tramvajskoj stanici u Beču, objavila je bečka policija. Djevojčica iz Srbije identificirana je na videu koji je snimio svjedok, objavila je policija u srijedu.

"Nakon što su rođaci djevojčice pogledali fotografije, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj curici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužitelja", priopćeno je.

Policija je objavila i nove fotografije na kojima se vidi djevojčica u društvu dviju žena.

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dvije žene sa snimke da odmah kontaktiraju policiju.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, tjeralica je raspisana zbog sumnje na otmicu djeteta, a ujedno se pozivaju svi koji poznaju žene ili znaju gdje se nalaze da se odmah jave policiji.

Bečka policija je potvrdila da se srpskim vlastima u subotu se javio jedan Srbin koji živi i radi u Beču. Oko 20 sati on je u austrijskoj prijestolnici primijetio maleno dijete na tramvajskoj stanici Schottenring. Bilo je u društvu dviju odraslih žena.

Muškarac je vidio veliku sličnost između djevojčice i Danke koja je nestala u Srbiji te je odmah snimio dijete i dvije žene koje su bile s njom. Potom je snimke dao vlastima radi daljnje istrage.

Austrijska policija pokrenula je istragu, pa se osim za djevojčicom traga i za ženama sa snimke za koje se sumnja da su državljanke Rumunjske.

Podsjetimo, srpska policija u noći na nedjelju dobila je mail iz Beča u kojem srpski državljanin navodi da je vidio djevojčicu koja podsjeća na nestalu Danku i opisuje scenu kojoj je svjedočio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 09:16