I TO SE DOGAĐA

AVION SE NAKON ČETIRI SATA LETA OKRENUO I VRATIO U MATIČNU ZRAČNU LUKU! Slavna manekenka se javila i otkrila bizaran razlog povratka

 
John Legend i Chrissy Teigen
 Mario Anzuoni / REUTERS

Let iz Los Angelesa za Tokio prekinut je i vraćen nazad navodno jer je karta kojom se ukrcao bila iz druge aviokompanije, prenosi BBC.

U avionu su bili model Chrissy Teigen i njezin suprug i glazbenik John Legend, a upravo je Teigen koja je jako popularna na društvenim mrežama na njima navela da je razlog vraćanja aviona kriva karta.

To nisu službeno potvrdili iz kompanije All Nippon Airways (ANA), već su naveli da je bilo "problema s aranžmanom leta jednog od putnika". Potvrdili su i da svakako razlog nisu bile nikakve opasnosti ili kriminalne radnje.

Let je trebao trajati 11 sati i stići do Tokija, no putnici su na kraju u avionu proveli osam sati samo da bi se vratili na originalni aerodrom. Teigen je na Twitteru objavila seriju opisa situacije, među ostalim da je putnik umjesto karte kompanije ANA imao kartu United Airlinesa.

U jednom tvitu se čak našalila da osoba o kojoj se radi ima sreće što će svi morati sići s leta. "Zamislite da se mora vraćati sam!"

Na stranici FlightAware na kojoj se mogu pratiti letovi vidjelo se da avion "oštro skreće" nazad dok je već bio oko četiri sata udaljen od aerodroma u L.A.-u.

Jedan drugi putnik je pak dobio tisuću novih pratitelja i 45 tisuća retvitova jer je objavio selfie iz aviona na kojem se slikao sa slavnim parom Teigen - Legend.

U konačnici su se putnici ukrcali na drugi let za planiranu lokaciju, no šest sati nakon što su se vratili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:25