CRVENI TEPIH GLAZBENIH NAGRADA

FOTO: JE LI OVO NAJHRABRIJA ILI NAJBLESAVIJA HALJINA GODINE? Poznata manekenka nije uspjela sakriti gotovo ništa u izazovnoj dizajnerskoj haljini

 REUTERS/Danny Moloshok / Profimedia, SIPA USA

Dok je Gigi Hadid na dodjeli Američkih glazbenih nagrada u nedjelju navečer u Microsoft Theatreu u Los Angelesu plijenila pažnju lošom izvedbom Melanije Trump, Selena Gomez emotivnim govorom, Chrissy Teigen bi osvojila nagradu za najhrabriju haljinu na crvenom tepihu, da su se dodjeljivale.

Naime, stigla je u društvu supruga, slavnog glazbenika Johna Legenda, a svečana haljina koju je nosila otkrivala je više nego što je skrivala.

Prednji i stražnji dio haljine bili su spojeni sigurnosnim kopčama i remenčićima, a izrez se sa strane počeo rastvarati već iznad kukova. Obzirom da s bočnih strana haljina nije bila spojena, otkrila je i velik dio torza poznate manekenke.

Međutim, u jednom je trenutku prednji dio haljine malo snažnije ‘zaplesao’ pa je i haljina otkrila puno više nego što je planirano. Tad je svima postalo jasno da Chrissy ispod ne nosi donje rublje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:48