SNIMKA RUČKA

Vlasnik Marcellina: Sanader je znao da ga snimaju. Odvjetnica Sloković od mene radi kriminalca!

Snimka još nije uvrštena u dokaze u suđenju protiv Ive Sanadera, ali iz medija ne izlazi

Vlasnik restorana Marcellino u kojem je nastala sporna snimka bivšeg premijera Ive Sanadera na sastanku s predsjednikom uprave mađarskog MOL-a Zoltom Hernadijem i Robertom Ježićem obratio se javnosti u pratnji svog odvjetnika. Mario Čerhak je progovorio nakon što je Jadranka Sloković, Sanaderova odvjetnica, najavila tužbu protiv njega zbog sporne snimke, koja još nije uvrštena kao dokaz u predmetu koji protiv bivšeg premijera vodi USKOK.

- Gospođa Sloković je od mene napravila slučaj kriminalca - požalio se Čerhak, koji je naglasio kako je Sanader znao da ga se snima, jer su oznake o toj činjenici jasno vidljive u njegovom restoranu. Kroz suze je priznao kako zbog cijelog slučaja on i njegova žena imaju velikih problema, a primio je i 'prijetnje psihopata'. Naglasio je kako se u njegovom restoranu snima već 10 godina, a on sada ispada 'voajer' kojeg nitko od nadležnih institucija ne štiti.

- Prešutio sam cijelu povijest svih prijašnjih susreta. Od toga ćemo mi, obitelj i restoran imati štetu, ali ja nikad nisam izlazio sa snimkama. Tu je bio i Richard Gere, Bryan Ferry, nikada niti jedna snimka nije izašla van od nas - kazao je i naglasio kako je USKOK do snimke u njegovu arhivu došao tek putem Roberta Ježića i datuma koji je pronađen na računu koji su napravili u restoranu a kojeg je Ježić sačuvao.

Čerhak nije želio otkriti zbog čega snimka nije uništena u zakonskom roku te je odgovorio kako je to njegova 'privatna stvar' .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:27