REAGIRANJE NA SNIMKU

MOL: Nema ništa čudno u tome što su Hernadi i Sanader zajedno ručali. To čak nije bio ni tajni sastanak

MOL navodi kako 'nema ništa čudno u sastanku Sanadera i Hernadija' koji se u protkelih 10 godina susreo s više od 42 premijera
 YouTube

ZAGREB/BUDIMPEŠTA - Mađarski MOL reagirao je u petak na prikazivanje snimke večere u zagrebačkom restoranu Marcellino na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu .

- Iako se MOL-u ne sudi, možemo reći kako nema ničeg čudnog u činjenici da su se predsjednik MOL-a, koji je u Hrvatskoj najveći ulagač, i bivši hrvatski premijer susreli u javnom restoranu u Zagrebu na jesen 2009. Kao predsjednik jedne od najvećih energetskih kompanija u Srednjoj Europi, Zsolt Hernadi se u proteklih 10 godina susreo s više od 42 premijera - stoji u prioćenju MOL-a koje potpisuje njegov glasnogovornik Domokos Szollar.

Dodaje kako sastanak Hernadija i Sanadera "čak nije ni bio tajan".

Hernadija je do restorana, nastavlja se u piropćenju, dovezao Inin automobil, kojeg je vozio Inin zaposlenik, dok su u Sanaderovoj pratnji bili policajci i tjelohranitelji, budući da je, kao bivši premijer, i dalje bio štićena osoba.

Njihov se susret, zaključuju u MOL-u, dogodio u "jednom od najpoznatijih zagrebačkih restorana", koji ima oznaku da je pod video-nadzorom .

U MOL-u ponovno odbacuju optužbe da su ikoga podmićivali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 06:33