LOKALNI IZBORI

Vinkovački HDZ i HSU zajedno idu na izbore, potpisali su koalicijski sporazum

‘Nadamo se još boljoj suradnji. Borit ćemo se za umirovljenike grada Vinkovaca i vjerujemo u pobjedu ove koalicije‘
Ivan Bosančić
 Emica Elveđi/Cropix

Vinkovačke gradske organizacije HDZ-a i HSU-a potpisale su u srijedu koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore i potpori kandidatu HDZ-a Ivanu Bosančiću za novi mandat na čelu najvećega vukovarsko-srijemskog grada.

"Zahvaljujem HSU-u grada Vinkovaca što su uvidjeli da smo u protekle četiri godine dobro radili i kroz projekt vinkovačke obitelji obuhvatili sve, od onih najmlađih do najstarijih stanovnika našega grada", rekao je Ivan Bosančić, koji je i predsjednik HDZ-a grada Vinkovaca.

Istaknuo je kako ne treba zaboraviti na velik doprinos umirovljeničke populacije razvoju i napretku Vinkovaca u vrijeme dok su bili radno aktivni.

Potpredsjednik vinkovačke Gradske organizacije HSU-a Mirko Kordiš podsjetio je da u Vinkovcima živi oko 8000 umirovljenika koji će, rekao je, u skladu s potpisanim predizbornim sporazumom s HDZ-om, i dalje primati božićnice i uskrsnice, a nastavit će se provoditi i program pomoći socijalno ugroženim umirovljenicima te odlazak umirovljenika u toplice.

"Nadamo se još boljoj suradnji. Borit ćemo se za umirovljenike grada Vinkovaca i vjerujemo u pobjedu ove koalicije i gradonačelnika Ivana Bosančića", rekao je kratko Kordiš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:06