SVE ZBOG JAHTE

VIDEO Mitrović nastavlja odmazdu: Izbacio lik Hrvata Hrvoja iz serije, a Dnevnik TV Pink napao K Plus tunjevinu

Željko Mitrović nastavlja svoj rat s Hrvatskom, a nakon što je donio odluku u prestanku emitiranja hrvatske glazbe, i filmova, kao i turističkih promo spotova, na red je došao napad na individualne tvrtke. Nacionalni dnevnik na RTV Pink potrošio je petnaestak minuta, pola svog trajanja, na napad na K Plus tunjevinu koja se prodaje u trgovinama Idea u vlasništvu Ivice Todorića.

U toj tunjevini, tvrdi u prilogu novosadska liječnica Veselina Pelagić, ima 'mnogo niti koje nisu svojstvene mesu tune', a navodno je u limenci pronašla i crve. Gostovao je i predsjednik Udruženja za zaštitu potrošača Vojvodine Goran Papović koji tvrdi kako su u K Plus tunjevini pronađeni 'sastojci koji imaju vezu sa svim samo ne s tunom' te pozvao potrošače da zaobilaze Ideu u 'velikom luku'.

Iz Ideje su na Pinku poručili kako ih je posjetila inspekcija i zaključila kako je s njihovom tunjevinom sve u redu.

Ali nije samo tunjevina bila na nišanu srpskog mogula već izgleda i Hrvati - istina, oni fiktivni. Kako je Mitrović odlučio iz svog programa ukloniti sve što ga asocira na Hrvatsku, lik Hrvoja Hrvata je izgubio svoje mjesto u polusatnom šou 'Kusardžije' kojeg emitira TV Pink. Ovaj sitcom se trudi prikazati sve narode Balkana na šaljiv način, tako da ni Hrvoje nije bio najpozitivniji lik u seriji. Ipak, čini se kako Mitroviću to ipak nije bilo dovoljno, pa je Hrvate izgleda odlučio potpuno ukloniti s Balkana.

Sudbina hrvatskih glazbenika koji su potpisali ugovor s Mitrovićevom izdavačkom kućom ' City records' bit će poznata sljedeći tjedan, piše Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 03:23