RAZMJENJUJU INFORMACIJE

Uplašeni građani zapadnog Zagreba osnovali Facebook grupu: 'Toliko smo uzrujani da smo spremni sami naći bombaša!'

 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Stanovnici zapadnog dijela grada jučer su se putem društvene mreže Facebook počeli povezivati i razmijenjivati korisne informacije o osobi odgovornoj za niz eksplozija koje su u protekla tri dana odjeknule u tom dijelu Zagreba.

Uplašeni građani Podsuseda, Stenjevca, Gornjeg Stenjevca, Vrapča, Gornjeg Vrapča, Malešnice, Španskog odlučili su uzeti stvar u svoje ruke smatrajući da je policija nesposobna pronaći nepoznatog bombaša.

- Mi iz navedenih kvartova smo jako uzrujani, toliko uzrujani da smo spremni sami naći bombaša! Kako je grupa nas zabrinutih građana već jednom u prošlosti prekinula kvartovkse nasilnike da tuku ljude, tako smo odlučili još jednom reagirati. Već smo vidjeli na različitim primjerima da je policija nesposobna - navodi se u postu objavljenom na Facebook profilima građana iz tog dijela grada.

Tako se pojavila informacija da je bombaš bio u plavim trapericama i bijeloj majici s natpisom ‘Curiositi’ u sredini te da je imao dugačku bradu.

- Ako nađete ikakvu informaciju, vidite nekog tko pristaje opisu, odmah podijelite informaciju na fejsu, doći će do onih do kojih treba doći. Ako možete uzeti fotografiju i to napravite - pišu uplašeni građani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 17:31