NE RUŠI 'MOSTOVE'

Tomislav Karamarko u Sisku: Nisam odgovarao na napade i laži protiv sebe, jer moramo sačuvati jedinstvo HDZ-a

'Danas predsjednik HDZ-a, sutra predsjednik Vlade Hrvatske"
 Mate Piškor / CROPIX

SISAK - Nisam vodio prljavu kampanju, nisam čak ni odgovarao na napade i laži o sebi, jer si sutra svi moramo pogledati u oči i sačuvati jedinstvo HDZ-a. Rekao je ovo u petak navečer u Sisku Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a tijekom sastanka s izaslanicima na izborni sabor HDZ-a s područja Sisačko-moslavačke županije.

Nastavio je kako se u kampanji nikada ne smiju porušiti svi mostovi između kandidata, te da je uvjeren da mostovi među pet predsjedničkih kandidata u HDZ-u nisu porušeni i da će sutra svi moći surađivati i graditi jaki HDZ. Karamarko, koji je u Sisak stigao u pratnji Božidara Kalmete, Ante Sanadera, Gordana Jandrokovića i Jasena Mesića, odgovarajući na upit novinara o njegovoj ulozi i odgovornosti za uhićenje i smrt sisačkog generala Đure Brodarca odgovorio je kako oni koji postavljaju takva pitanja, a čuo je da ga neki protukandidati optužuju za to, ne razumiju funkcioniranje pravnog sustava te da policija samo izvršava naloge tužiteljstva i suda.

- Čudno je da ljudi koji nemaju osnovna znanja o funkcioniranju pravne države imaju pretenzije na tako odgovorne funkcije kao što su danas predsjednik HDZ-a, sutra predsjednik Vlade Hrvatske, rekao je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:37