NOVA IMENA

SINČIĆ PREDSTAVIO NOVE SABORSKE ZASTUPNIKE ŽIVOG ZIDA 'Svima koji misle da smo se raspali poručujem - nije gotovo!'

 
Sinčić na slici sa Snježanom Sabolek (lijevo)
 Ranko Suvar / CROPIX

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić danas je na konferenciji za novinare objavio imena članova stranke koji će postati novi zastupnici Živog zida u Saboru.

Riječ je o Snježani Sabolek, kojoj će svoje mjesto prepustiti Vladimira Palfi, te Damjan Vucelić, koji dolazi umjesto Sinčića, koji napušta saborske klupe zbog odlaska u Bruxelles u Europski parlament.

- Situacija se raščišćava i ubrzo će se sasvim raščistiti. Spreman sam prijeći preko ružnih stvari koje su izrečene, ne namjeravam se osvrtati. Svatko je tvorac svoje sreće, kao šef stranke, kao osoba koja sam u politici osam godina, moram čuvati dignitet stranke. Živi zid mora afirmirati nove ljude, samo sa velikim brojem afirmiranih ljudi, može doći do promjena. Pozivam sve da se pridruže našoj platformi, za priključenje našoj stranci više nema nikakvih prepreka, poručio je danas Sinčić.

Zagreb, 130619.
Hotel Antunovic
Konferencija za medije Zivog zida.
Na fotografiji: Tihomir Lukanic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX
Snježana Sabolek

- Najavljujem da ćemo u sljedećim mjesecima zajedno s profesionalcima i stručnjacima izaći s politikom nužnom za oporavak Hrvatske. U nadolazećim mjesecima nastavljamo sa restrukturriranjem stranke. S tim smo počeli nakon EU izbora i trajat će narednih mjeseci, o svemu ćemo obavijestiti javnost. Nastavljamo s radom, naši birači to traže, izjavio je šef Živog zida.

Zagreb, 130619.
Hotel Antunovic
Konferencija za medije Zivog zida.
Na fotografiji: Ivan Vilibor Sincic na recepciji otela prije presice.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX
Sinčić prije početka pressice

- Gospodo draga, nije gotovo, poručujem onima koji su mislili da se Živi zid raspada, da ćemo izaći još jači iz svega ovoga. Živi zid je pobjednička stranka, što se mene tiče, nastavit će biti pobjednička stranka, mi jesmo antisistemska stranka, ali tko ne bi bio antisistemska stranka u sustavu koji je prožet kriminalom, poručio je, no nakon izlaganja nije bio raspoložen za pitanja novinara.

Zagreb, 040619.
Zrinjevac.
Politicka stranka Zivi zid odrzala je konferenciju za medije na temu mandata u Europskom parlamentu.
Na fotografiji: Damjan Vucelic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Damjan Vucelić

Buduća zastupnica Živog zida nije bila raspoložena za razgovor s novinarima, rekla je da će govoriti kada sjedne u saborske klupe, dok je nešto razgovorljiviji bio Damjan Vucelić.

- Teško će biti zamijeniti Ivana Vilibora Sinčića, dat ću sve od sbee, trudit ću se zastupati hrvatske građane. Sve je u redu u Živom zidu, rekao je Vucelić.

Snježana Sabolek je vijećnica Živog zida u Skupštini Međimurske županije i Općinskom vijeću Dekanovca. Prije godinu dana proglašena je najhumanitarkom godine u državi.

Zagreb, 130619.
Hotel Antunovic
Konferencija za medije Zivog zida.
Na fotografiji: Vladimira Palfi.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Damjan Vucelić je vijećnik Živog zida u vijeću Gradske četvrti Novi Zagreb Zapad. Podsjetimo, Vucelić je u studenome 2017. snimao uživo sjednicu vijeća Gradske četvrti zbog čega su članovi vijeća zatražili zaštitare da ga udalje sa sjednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:48