‘KILA‘ OD SMIJEHA

Radiolog sa Srebrnjaka: ‘Ženi je pukao trbušni zid od smijeha na stand up nastupu. Još nisam imao ovakav slučaj‘

‘Dragi stand up komičari, sad i službeno imam potvrdu da vi službeno uzrokujete patologiju‘ - poručio je Beck

Radiolog Natko Beck

 Marko Miscevic/Cropix

Poznati radiolog sa Srebrnjaka Natko Beck objavio je video na TikToku koji je nasmijao mnoge. On je objasnio da smijeh nije samo lijek, već i 'službeno uzrokuje' patologiju. Naime, jedna se njegova pacijentica toliko smijala na stand up nastupu da joj je pukao 'trbušni zid'.

"Dragi stand up komičari, sad i službeno imam potvrdu da vi službeno uzrokujete patologiju. Naime, danas imam prvi slučaj, kojeg ja znam, da je stand up komedija uzrokovala kilu. I to znači ventralnu herniju ovdje iznad pupka. Gospođi koja je u sjajnoj formi pukla je bijela linija između trbušnih mišića i napravila se 'kila' od smijeha. Od smijeha na stand up nastupu", govori Beck u videu.

"Dakle, smijeh nije samo lijek, smijeh može biti i patologija. Evo ga na, uzročnik patologije. Alex Curać Šarić, ti si bio prisutan na toj stand up komediji, neki drugi dečko je direktno odgovoran, ali žena se smijala cijelo vrijeme tako da ste svi krivi. Sram vas može biti, stand up komičari, da ljudima radite kile, da ih tjerate na smijanje dok ne puknu od smijeha doslovno", poručio je u videu i nasmijao mnoge pratitelje.

@beckinsight @alekscuracsaric i @ivansaaric sram da vas bude ????#radiology #doktor #balkantiktok #smijeh #standup ♬ original sound - Natko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 10:18