SUDAR NA OBILAZNICI

PROMETNA KOD ČVORA KOSNICA U smjeru istoka vozi se otežano

Zagreb, 240712.Na autocesti A2, izmedju Zapresica i cvora Mokrice, doslo je do naleta osobnog vozila na osobu. Zbog prometne nesrece, promet je obustavljen na tom dijelu autoceste.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a mogući su odroni zemlje i kamenja, posebice na cestama u gorju, duž Jadranske (D8) i Ličke magistrale (D1), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

U Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te duž cijele A5 Osijek-Sredanci.

Zbog prometne nesreće na 35. kilometru zagrebačke obilaznice (A3), kod čvora Kosnica u smjeru istoka vozilo se otežano, uz ograničenje brzine, no sada je situacija normalizirana, javlja HAK.

Zbog veće količine vode koja se mjestimice zadržava na kolniku otežano se vozi na većini cesta u Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Sisačko-moslavačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj i dijelu Zagrebačke županije.

Za sav promet, zbog poplave, zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 18:30