BOŽIĆNI ŠOK U PETRINJI

GOLFOM SE ZABILI U BANDERU Suvozač na mjestu mrtav, rezali lim kako bi došli do unesrećenih

 Elvir Tabaković / CROPIX

SISAK - Teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dogodila se u božićnoj noći, oko 3 sata ujutro u Vatrogasnoj ulici u Petrinji ispred kućnog broja 72.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, kada je 18-godišnji vozač Golfa izletio vozilom s kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete. Jedan suvozač je na licu mjesta smrtno stradao, dok je drugi ozlijeđeni suvozač kolima Hitne medicinske pomoći Petrinja prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić" u Sisku.

Do unesrećenih su spasioci mogli tek nakon rezanja lima smrskanog automobila, a prvi su na mjesto nesreće stigli petrinjski vatrogasci, jer se nesreća dogodila u neposrednoj blizini zgrade Javne vatrogasne postrojbe Petrinja. Očevid su obavili djelatnici PP Petrinja i županijski državni odvjetnik.

Na sam Badnjak na sisačkom području dogodila se još jedan prometna nesreća s poginulom osobom. Kako je priopćila PU Sisačko-moslavačka život je izgubio 37-godišnji traktorist u Cerju Letovaničkom. U nesreći koja se dogodila oko 18 sati 24. prosinca, prevrnuo se traktor pri čemu je vozač zadobio teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 21:43