IZVADITE KAPUTE!

PROLJEĆE ODGOĐENO DO DALJNJEGA! Recite zbogom lijepom vremenu, ovaj tjedan smrzavat ćemo se uz kišu i oblake

zagreb 280507frankopanska ulicacudljivo vrijememladi konobar prelazi ulicu dok je vani pao iznenadni pljusak . na srecu imao je kisobran uza sebe / vrijeme , kisa , kisobran , ulica , grad , gradskafoto elvir tabakovic / CROPIX-zag-
 Elvir Tabakovic / CROPIX / CROPIX

U prvom dijelu dana očekuje nas pretežno oblačno, mjestimice uz kišu, a u Dalmaciji i pljuskovi s grmljavinom, dok u višem gorju može pasti i malo snijega.

Poslijepodne sa zapada stiže postupno razvedravanje, ali je još ponegdje moguća kiša. Vjetar povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu jaka i olujna bura i tramontana prema kraju dana postupno će slabjeti. Najviša dnevna temperatura od 9 do 15 Celzijevih stupnjeva

U utorak nas očekuje hladno, oblačno, a mjestimice je moguća i kiša. Jutarnje temperature kretat će se oko nule, a dnevne će dosezati maksimalnih 16 Celzijevih stupnjeva. Slično će biti i u srijedu uz češća kišna razdoblja.Niti Dalmaciju neće zaobići kiša. Prema prognozama DHMZ-a padat će cijeli tjedan.

U kontinentalnim dijelovima u četvrtak se očekuje razvedravanje i ugodnih 15 Celzijevih stupnjeva. Nažalost, to neće dugo potrajati. Prema dugoročnim prognozama već u petak stiže naoblačenje koje bi se trebalo zadržati čitav vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:17