THE WOLF STRIKES AGAIN

Pravi vuk s Wall Streeta 17. studenog u Zagrebu na konferenciji Prodajnog mindseta

Malo više od mjesec dana dijeli nas od konferencije na kojoj je glavni predavač Jordan Belfort

Jordan Belfort

Na jedan dan, zagrebački Mozaik Event Centar će postati kulisa filma Vuk s Wall Streeta, a posjetitelje 17. studenoga neće dočekati Leonardo DiCaprio, nego Jordan Belfort, pravi vuk prema čijim je memoarima i nastala poznata hollywoodska uspješnica.

Bivši broker, koji je zbog manipuliranja dionicama kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, Jordan Belfort, danas je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih svjetskih motivacijskih govornika. U svojim istupima otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio, a na konferenciji The Wolf Strikes Again će kao glavna zvijezda publici podijeliti ono u čemu je najbolji - kako postati, prodavati i razmišljati kao vrhunski prodavač.

Konferencija The Wolf Strikes Again kruna je Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa - iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina, ujedno i govornici na konferenciji.

image

Vedran Sorić i Saša Tenodi

„Za Belforta zasigurno možemo reći da je jedan od najboljih, ali ne možemo poricati da ima kriminalnu prošlost, zato je ujedno i kontroverzan govornik o temama prodaje. Međutim, poruka koju želimo prenijeti je da se ne trebamo fokusirati isključivo na negativne strane, nego na ono dobro što nam dobro može ponuditi – a kada je riječ o Belfortu, riječ je o vrhunskom predavaču“ - navodi ekipa iz Prodajnog mindseta i zaključuje kako je Belfort jedan od rijetkih koji otvoreno progovara o greškama s kojima se susreo na svom poslovnom i prodajnom putu.

image

Jordan Belfort

Najiščekivaniji je ovo poslovni događaj u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu, a osim u dvorani, konferenciju je moguće pratiti i online. Na konferenciji zasigurno neće nedostajati vrhunskih predavanja o najefikasnijim prodajnim vještinama i strategijama, a što se tiče očekivanja, poručuje ekipa iz Prodajnog mindseta, nije riječ o tipičnoj konferenciji, nego o jednom velikom iskustvu.

Trenutačna cijena kotizacije iznosi 359 eura, odnosno 79 eura za online sudjelovanje na konferenciji.

Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 14:22