OPTUŽNICA PROTIV PROFESORA

Postao je ravnatelj osnovne škole iako ga je otac učenice prijavio zbog bluda

Budući da je 2,5 mjeseci duga istraga završila optužnicom, istražitelji su očito našli dovoljno dokaza protiv novog ravnatelja Osnovne škole dr. Franje Tuđmana

KORENICA - Zbog bludničenja nad djetetom, učenicom u Osnovnoj školi Zrinskih i Frankopana u Otočcu, u kojoj je predavao tjelesni odgoj, Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću protiv profesora Boška Lončara (49) prošlog je ljeta podiglo optužni prijedlog te ga uskoro čeka suđenje.

Profesor Lončar nije udaljen iz službe. Štoviše, prošlog je ponedjeljka imenovan ravnateljem Osnovne škole dr. Franje Tuđmana u Korenici.

Kaznenu prijavu protiv Boška Lončara podnio je otac djevojčice, inače ugledni i društveno aktivni građanin Otočca, nakon što je na njezinu mobitelu pronašao lascivne poruke koje joj je slao tadašnji profesor tjelesnog odgoja u Osnovnoj školi Zrinskih i Frankopana.

Istraga 2,5 mjeseci

Dva i pol mjeseca trajala je istraga slučaja, a s obzirom na to da je završena optužnicom, istražitelji su očito pronašli dovoljno dokaza da okrive profesora za blud nad djetetom.

Budući da je u slučaj upleteno dijete, državni odvjetnik u Gospiću predmet je okvalificirao tajnim.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:22