LADONJA BEZ ZASTUPNIKA

Plinio Cuccurin: Nisam razočaran, no ironija je da će naš nesuđeni mandat dobiti IDS-ovac

'Nisam razočaran, ostvarili smo jako dobar rezultat, 10.000 glasova na području Istre, dobro smo prošli i na području Istre i Kvarnera što nam je odlična pozicija da se za 17 mjeseci borimo za mandate na lokalnim izborima'
Bale, 041211.Parlamentarni izbori 2011.Gostionica Kancelir.Pracenje izbornih rezultata u izbornom stozeru Ladonje.Na slici: Plinio Cuccurin Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

RIJEKA - Sve do 5 ujutro Ladonja je s jednim mandatoma bila u Saboru, a onda je došao rezulat nakon obrađenih svih glasačkih listića. S 5,14 posto glasova prešli su izborni prag ali u preračuvanju nedostajalo im je 190 glasova da se prvi put pozicioniraju I kao parlamentarna stranka.

- Nisam razočaran, ostvarili smo jako dobar rezultat, 10.000 glasova na području Istre, dobro smo prošli i na području Istre i Kvarnera što nam je odlična pozicija da se za 17 mjeseci borimo za mandate na lokalnim izborima. U srazu s IDS-om to će biti jedan naprama jedan, rekao nam je čelnik i idejni tvorac Laodnje Plinio Cuccurin nakon neprospavane izborne noći.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Stožer u Balama napustio je tek u ranim jutarnjim satima ponedjeljka.

- Čestitam SDP-u na rezultatu, a ironija sudbine je da će taj naš nesuđeni mandat dobiti IDS-ov kandidat s liste u 8.izbornoj jedinici, kaže Cucurin te dodaje kako će o eventualnom odstupanju s čelnog mjesta Ladonje u najvećoj mjeri odlučiti članstvo I aktivisti koji su i podržavali. Smatra da je to minimum koji je dužan stranci .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 04:04