'UGODNO DRUŽENJE'

OREŠKOVIĆ U SREDIŠNJICI MOSTA NA UPOZNAVANJU S PETROVOM 'Ja sam domoljub, pružila mi se prilika da pomognem narodu, spreman sam'

'Da biste vodili firmu koju je on vodio nećete biti samo dobar menadžer', kaže Petrov
 EPH

>>> NOVO 17:20 Tihomir Orešković je nakon sastanka u Smičiklasovoj kazao kako je na susretu s članovima Mosta bilo riječi o ekonomiji, zdravstvenom sustavu, upravi i načinima kako se stvari mogu promijeniti.

Rekao je kako se dio javnosti koji je zabrinut zbog reformi u zdravstvu ne treba brinuti jer je on živio u Kanadi gdje zdravstveni sustav nije privatan, a ipak je uspješan.

Orešković je istaknuo: 'Ja sam domoljub, čast mi je bilo vratiti se u Hrvatsku, prve razgovore imali smo prije 6 do 8 mjeseci, pružila mi se prilika da pomognem narodu i bio sam spreman na to.'

Dodao je da je njegov dosadašnji posao sličan novom, u oba posla je potrebno definirati ciljeve i razgovarati i iz tog razloga vjeruje da će uspješno obavljati novi posao.

Božo Petrov je kazao da se na sastanku razgovaralo o brojnim reformama u društvu, odnosno o borbi za male ljude. 'Zadnjih 20 godina oni su pogođeni, a elita je bila sa strane.To će se promijeniti', kazao je Petrov.

Pojasnio je kako je u Oreškoviću vidio vrline osobe koja je spremna vratiti se u Hrvatsku i promijeniti stvari.

(Kliknite na fotografiju za pregled cijele fotogalerije)

-------------------------------------

Čelnik Mosta Božo Petrov uoči sastanka s mandatarom Tihomirom Oreškovićem u središnjici te stranke kazao je da će uz ugodno druženje članovi Mosta s budućim premijerom razgovarati o daljnjim koracima te se bolje upoznati.

Petrov je istaknuo kako će se govoriti o tome zašto je Most ušao u 'ovu cijelu političku priču', što se napravilo zadnjih mjeseci te da će ga upoznati s ciljevima Mosta što želi promijeniti u Hrvatskoj. Na pitanje jesu li Oreškovića trebali upoznati i razgovarati nešto ranije, Petrov je rekao kako se delegacija Mosta već upoznala i vodila razgovore, no da je potrebno upoznati ga i s drugim članovima stranke.

Govorit će se o svemu što se treba napraviti, ali uz ugodno druženje da bi se rad nastavio kako treba, rekao je Petrov.









Na pitanje jesu li ih obeshrabrile sumnje dijela javnosti da ako je Orešković dobar menadžer ne mora biti dobar državnik, Petrov je kazao kako smatra da će se građani uvjeriti u Oreškovićevu stručnost.

"Da biste vodili firmu koju je on vodio nećete biti samo dobar menadžer", zaključio je Petrov. Mandatar nove vlade Tihomir Orešković uoči sastanka s Mostom koji je počeo u 15 sati komentirao je samo kako se "ide malo bolje upoznati s predstavnicima Mosta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 19:15