OPASAN POTHVAT

Netko se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj! Policija cijeli dan čeka da se spusti s dimnjaka u Plominu

Pokaže li se dojava istinitom to će biti treće penjanje na plominski dimnjak u posljednje dvije godine kojeg su dva puta osvojili Englezi

Termoelektrana Plomin 1 i 2

 Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Nepoznata osoba popela se u srijedu prema dojavi građana na 340 metara visoki plominski dimnjak, a u policiji i vatrogascima kažu da zasad nije poznato je li osoba sišla s tog objekta na kojeg su se u prošle dvije popela dvojica penjača.

Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač potvrdila je da su u srijedu u 6,55 sati dobili dojavu da se jedna osoba popela na dimnjak Termoelektrane Plomin u Plomin Luci.

Policajci su izašli na teren, ali osoba tijekom dana nije bila vidljiva na dimnjaku.

Kako stvari stoje, ta osoba je još uvijek na vrhu dimnjaka, ili negdje unutar konstrukcije, a kako piše Glas Istre, policajci u podnožju dimnjaka cijeli dan čekaju tajanstvenog penjača.

Slučaj, kako se doznaje u termoelektrani, prate i njihovi vatrogasci koji također nisu uočili osobu koja se popela na dimnjak.

Pokaže li se dojava istinitom to će biti treće penjanje na plominski dimnjak u posljednje dvije godine kojeg su dva puta osvojili Englezi. Tinejdžer Adam Lockwood snimku o svom poduhvatu objavio je 2020. na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:09