NAKON NESTANKA ANTONIJE

Nervozni Dragan Paravinja prije utovara je tri sata čistio svoj kamion u Đurđevcu

ĐURĐEVAC - Monstrum Dragan Paravinja, koji je policiji priznao da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz Drniša, uoči i nakon ubojstva boravio je u Đurđevcu! Prema neslužbenim informacijama, dan uoči ubojstva, 6. lipnja, Dragan Paravinja je bio na utovaru u đurđevačkoj tvrtki Lasselsberger Knauf te je njegova ruta za Dalmaciju krenula iz Đurđevca.

HGSS: Antonijino tijelo je možda već u moru

Dva dana nakon ubojstva Dragan Paravinja je ponovno došao na utovar u Lasselsberger Knauf. Doznali smo kako je u četvrtak, 9. lipnja, Paravinja došao na parkiralište Lasselsberger Knaufa oko 7 sati te je prije utovara puna tri sata čistio svoj kamion.

SPECIJAL: POTRAGA ZA ANTONIJOM BILIĆ

Otpad prilikom čišćenja Paravinja je bacio u obližnji kontejner pa je policijska istraga provedena i na području oko đurđevačke tvrtke. Prilikom utovara Paravinja je, kažu naši izvori, bio nervozan, no radnicima đurđevačke tvrtke očito ni na kraj pameti nije bilo da je to osoba koja je povezana s nestankom Antonije Bilić.

Tek kad je Dragan Paravinja uhićen te je objavljena njegova fotografija krenula je policijska istraga i na području oko Lasselsbergera. Naši izvori tvrde kako je u kontejneru pronađena majica i dijelovi mobitela.

Potraga za Antonijom Bilić: Ronioci nastavljaju pretraživati jezero Brljan

Međutim, iz Ravnateljstva policije poručuju kako nisu pronađeni navedeni predmeti.

Tvrtka Godec beton za koju je radio Dragan Paravinja, često, kažu naši izvori, ima utovare u Lasselsberger Knaufu.

Prava sreća je što na putu serijskog silovatelja Dragana Paravinje do Lasselsberger Knaufa na izlazu iz Đurđevca prema Kalinovcu i Ferdinandovcu nije bilo srednjoškolki koji često znaju na tom mjestu stopirati.

Oko 17 sati završila je današnja potraga za Antonijom Bilić, a danas nije pronađeno ništa novo u vezi s njenim nestankom, objavil je šibensko-kninska policija.

Više od 150 osoba danas je ponovno pretraživalo područje jezera Brljana na rijeci Krki, Šarena jezera kod Knina, dionicu ceste D1 od Šarenih jezera prema Sinju te tok rijeke Orašnice i Krke od Knina do Brljana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:13