VLASNIK TV PINKA U 'RATU' S HRVATSKOM

Mitrović diže flotu aviona krcatu odvjetnicima: Stostruko ću naplatiti gubitak jahte!

Mitrović je bijesan jer je naša carina odlučila prodati njegovu jahtu koja je zaplijenjena prošle godine

ZAGREB - Nakon što je vlasnik Pink TV-a Željko Mitrović ovog tjedna najavio kako kreće u kampanju protiv Hrvatske jer je Carinska uprava objavila oglas za prodaju njegove luksuzne jahte El Bosco V, u današnjem je priopćenju najavio i prve konkretne korake svojih odvjetnika.

"Željko Mitrović, CEO Pink Media Group, izdao je nalog da se u ponedjeljak, tijekom dana, svih pet aviona kompanije Air Pink, s odvjetničkim timovima, zaputi na 5 različitih lokacija. Bruxelles, Strasbourg, Berlin, London i Hrvatska, bit će odredišta na koja će Mitrovićevi odvjetnici odnijeti obimnu dokumentaciju o selektivnom provođenju hrvatskih propisa, nezakonitom poslovanju carinskih organa Republike Hrvatske i dokumentaciju kojom će se nedvosmisleno ukazati na korupciju unutar različitih institucija. Odvjetnici su bili prinuđeni da dokumentaciju ne šalju elektronskim putem, već da u osobnom kontaktu sa nadležnim u različitim medjunarodnim institucijama, obrazloze i pojasne istu", navodi se u priopćenju koje prenosi portal Svet.

Beogradski Blic navodi kako je vlasnik kompanije „Pink“ započeo nekakvu vrstu privatnog rata s Hrvatskom, nakon što je naša carina odlučila prodati njegovu jahtu koja je zaplijenjena prošle godine.

Podsjetimo, Mitrović je odlučio prestati emitirati sve reklame u kojima se promovira hrvatski turizam ili neki drugi hrvatski proizvod na programima TV Pinka u pet zemalja.

Mitrović i njegov tim od pet odvjetnika smatraju da bitka za jahtu još nije izgubljena, jer se tim problemom sada bave i međunarodne institucije.

Srpski je biznismen u razgovoru za Blic rekao i kako je "prebolio gubitak jahte, ali će ga stostruko naplatiti".

SUTRA U NEDJELJNOM JUTARNJEM, EKSKLUZIVNO: Željko Mitrović: Zašto sam bijesan na Hrvatsku

FOTOEKSKLUZIV: PRVE FOTOGRAFIJE S JAHTE KOJA JE POSVAĐALA HRVATSKU I PINK TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:35