OŠTRA DEBATA

Mihanović Puljka prozvao radi neprijavljene korupcije: ‘Ništa vam nije sveto da biste ostvarili svoje ambicije‘

‘Ovo je model ponašanja gospodina Puljka. Ovo je ono drugo lice koje želim pokazati građanima. Ovo je lice koje olajava i iznosi laži‘
Vice Mihanović
 Duje Klaric/Cropix

Još jedno od sučeljavanja za prvog čovjeka grada Splita održano je u utorak na N1 televiziji. Na svojoj Facebook stranici Vice Mihanović je objavio isječak sa sučeljavanja u kojem je Ivicu Puljka, svog protukandidata za drugi krug prozvao zbog korupcije, javlja Slobodna Dalmacija.

- Ja pitam gospodina Puljka, s obzirom da znate za korupciju, lopovluk... Jeste li vi to prijavili službama? To je vaš posao! - kazao je Mihanović kandidatu Centra.

- Gospodine Mihanoviću, vi ste stranka koja je jedina stranka u Hrvatskoj pravomoćno osuđena za korupciju i kriminal i sad vi pitate mene?! - odgovorio mu je Puljak.

- Da, pitam. Jeste li kao kandidat, kao odgovoran političar... Ja da znam za korupciju, moja je dužnost kao građanina da prijavim - nastavio je Mihanović, na što mu je Puljak odgovorio da, kada se njega pita, on "odjednom ima amneziju i sinkopu".

- Ovo je cijeli model ponašanja i rada i djelovanja gospodina Puljka. Ovo je ono drugo lice koje ja želim pokazati građanima. Ovo je lice koje olajava ljude, iznosi neistine, laži... a dođe ovdje sa facom broj šest, sa cvikicama i pravi se da nije odavde. To je pravo lice. Kad vi iznesete tako teške optužbe u gradu Splitu, konkretno se odnosi na aktualnog gradonačelnika. To je čovjek s imenom i prezimenom, koji ima svoju obitelji, koji ima svoje prijatelje, koji će nastaviti živiti u ovom gradu, Vi njega direktno optužujete za korupciju i lopovluk. Ja Vas pitam jeste li prijavili, neću Vas niti pitati imate li dokaza. I Vi niste? U čemu je problem? - nastavio je HDZ-ov kandidat te dodao kako je njegov stranački kolega unatoč teškoj dijagnozi ostao na poziciji gradonačelnika i odradio mandat do kraja.

- Gospodinu i gospođi Puljak ništa nije sveto da bi ostvarili svoje ambicije - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:26