1. Gospođo Marija, bili ste manekenka, trgovkinja, poslovođa, uzgajali voće i povrće u plastenicima... Pa kako ste postali Mara Uštipak?
- Roditelji su mene i sestru naučili radu, dostojanstvu i časti, ako želiš nešto imati, radi i zaradi. Jedno vrijeme prodavala sam kuhani kukuruz šećerac, dok me na Brnaškom derneku nisu oduševili uštipci. Pojela sam ih 13 komada, koliko su bili dobri i pitala ženu za recept. Obično ljudi nešto muljaju oko tajnosti, ali gospođa mi je dala recept bez problema.
2. Pa u čemu je tajna?
- Nema tu tajne, tu je sve do ruke. Brašno, ali ne bijelo, mlijeko, voda, sol, jaje, i može a ne mora, malo rakije. Najvažnije je da ulje ne smije biti prevrelo, jer...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....