BEZ DLAKE NA JEZIKU

Kajin: Trebalo bi pohapsiti pola predsjedničkih kandidata

Vladi je poručio i da drži šape dalje od Uljanika. Kazao je i kako je bivši premijer Sanader glavni krivac za stanje u državi, "kojeg je davno trebalo usidriti kod Golog otoka"
Pula, 260109.Damir Kajin (saborski zastupnik) na press konferenciji u prostorijama IDS-a. Tema press konferencije su Slovensko Hrvatski odnosi.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

PULA - Predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin u subotu je druženjem s građanima na Portarati počeo predizbornu kampanju, koje je nazvao "bez dlake na jeziku, a pod sloganom "pošteno". - Pošteno je slogan koji niti jedan kandidat sebi ne može pripisati. – ustvrdio je Kajin, dodavši pritom kako bi pola predsjedničkih kandidata uhapsio. Koga nije rekao.

Primjetio je i da ovakvu državu kakvu imamo danas nitko nije sanjao. – Zemlja je to po mjeri tajkuna i bande lopovske koja potkrada pojedince. Od tuda treba početi i sve im oduzeti. - rekao je Damir Kajin. Ustvrdio je i kako je nakon odlaska Sanadera u Hrvatskoj na djelu pretvorbeni kapital koji počinje preuzimati institucije. – Bolje da propadne država nego da oni dođu na vlast. – kazao je Kajin.

Vladi je poručio i da drži šape dalje od Uljanika. Kazao je i kako je bivši premijer Sanader glavni krivac za stanje u državi, "kojeg je davno trebalo usidriti kod Golog otoka". Prema njegovim riječima naš ulazak u Europsku uniju ne ovisi o sporazumu sa Slovenijom, "već je naš problem kriminal i koketiranje s ustaštvom.

Damir Kajin dotaknuo se i Marka Perkovića Thompsona, primjetivši kako ga je i papa primio. – Što je ovom papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasisit. – rekao je Kajin. Druženju s Damirom Kajinom odazvalo se petstotinjak Puljana, a sve njih predsjednički je kandidat počastio kupusom, kobasicama i čašom vina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 09:47