ZAUSTAVIO PAUKA

DRAMATIČNE SCENE U PULI 'Policija je navukla crne rukavice i izlomila čovjeka koji se nije ni opirao'

 Čitatelj, istranews.in

Jedan se muškarac u Puli odlučio na radikalne mjere kad su prometni redari krenuli paukom podići njegovo auto. Naime, on je legao ispod kotača pauka, a redari su na to odlučili pozvati policiju, koja je prema riječima čitatelja portala istranews.in u najmanju ruku pretjerala s intervencijom.

- Kod gradskog stadiona stanari imaju svoj parking i ovaj čovjek je parkirao na tom parkingu auto da bi prometni redar došao i naredio pauku da dignu auto jer je gumom bio na crti za invalide unatoč tome što imamo znak ‘samo za stanare’ i što se crte za invalide ne vide i što vise nemamo invalida u kvartu - piše uznemireni čitatelj.

FOTO: čitatelj portala istranews.in

- Pauk je uzeo auto i na naše pitanje ‘a gdje da parkiramo?’, rekao je ’nije moja stvar’ pa je nazvao policiju jer se čovjek legao ispod kotača pauka. Dva policajca su bahato nastupila, navukla su crne rukavice i 'izlomili čovjeka' koji se nije ni opirao. Ima oko 60,70 godina,a radili mu poluge i kao sto se vidi na slikama dvojica su ležala na njemu i lomili mu ruku. Čovjek je vrištao da prestanu te da će uči u maricu i kako ga boli. Unatoč tome jedan mladi policajac se samo zaderao samo ‘šuti!’ - napisao je čitatelj u pismu portalu istranews.in.

FOTO: čitatelj portala istranews.in

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 04:19