INSTURANKO STOJIĆ

!!! ISKLJUČENO PO NALOGU GLAVNOG UREDNIKA !!! MINISTAR POLICIJE 'Poznajem uhićenog Radića 20 godina. Ovo je dokaz da nema nedodirljivih'

 Dragan Matić/Cropix

Splitski poduzetnik Zvonimir Radić poznat je u gradskim krugovima kao Vidoševićev pokrovitelj, a za Slobodnu Dalmaciju je prilikom privođenja donedavnog šefa HGK u studenom ove godine izjavio:

“Čujte, iznenadilo me sve to. On je jako inteligentan čovjek, iznenađen sam i zatečen”. Komentirao je i priče da je Vidoševićev mentor i zaštitnik:

NOVI VAL UHIĆENJA Iza rešetaka završio Vidoševićev pokrovitelj i još sedam osoba

“Ma dajte, znate to su priče iz jednog dijela splitskog HDZ-a koji ga nije podnosio jer im je bio previše liberalan. Nadan i ja radili smo zajedno samo tri godine, on je bio direktor Dalmacijacementa, a ja jedan od pomoćnika”.

Radić je u splitskim krugovima poznat kao ljubitelj zabava, uvijek je okružen poznatim Splićanima, a njegove rođendanske fešte su tradicija koja traje već desetak godina.

Slobodna Dalmacija je ovo ljeto snimila proslavu Radićeva rođendana na kojem mu je pjevao ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Izvijestili su tada da je “ministar policije propjevao, i to baršunastim glasom...”

‘ Zvonu Radića poznajem 20 godina. A ovo što se događa jasan je dokaz da nema privilegiranih te da država i njene institucije rade svoj posao’ - rekao je Ostojić jučer za Jutranji.

Prisutni su na tom rođendanu tada bili preplanuli Nadan Vidošević, pa HDZ-ov arhitekt Jerko Rošin, potom HNS-ovac Jakša Marasović, novinar Edo Pezzi, poznati odvjetnik Željko Gulišija, poduzetnik Željko Jerkov...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:55