SHRVANA OBITELJ

Antonijina majka vjeruje da joj je kćer živa: Ako ju je napadao, ona se branila svim silama

'Nadam se, pored svega ovog bojim se i onoga što je ovaj zločinac izjavio, ali ne toliko u punoj mjeri.'
Drnis, 090611.Nestanak djevojke Antonije Bilic.Na fotografiji: Majka Milka i otac Mile.Foto: Marija Mihic / CROPIX
 Marija Mihic / CROPIX

Antonijini roditelji nadaju se najboljem, unatoč svemu što je dosad uhićeni Paravinja ispričao. Ističu kako im vjera u Boga pomaže zadržati razum dok se slučaj Antonijinog nestanka ne razriješi, u kojem god smislu, piše Dnevnik.hr .

- Nadam se, pored svega ovog bojim se i onoga što je ovaj zločinac izjavio, ali ne toliko u punoj mjeri. Više me vedri ovaj Bog dragi i Duh sveti i da će se to završiti kako treba - rekla je Milka Bilić.

Reakcije u obitelji na priznanje Paravinje policiji bile su raznolike.

- Evo suprug mi je rekao tada da je gotovo. Ja sam pitala što je gotovo? To me malo šokiralo, mene i supruga, koji je rekao ja sam to i mislio samo vam nisam htio gušiti nadu. Svi su ipak govorili ne može mu se vjerovati jer on svaki trenutak govori drugačije . Sve to može biti, ali zasad mi ne vjerujemo - dodala je Milka i nastavila o sustavu:

- Ne mislim da je sustav zakazao. Ljudi maksimalno daju svoj napor, i novinari, i policija - smatra Antonijina majka te dodala:

- Sreća je što je naš susjed policajac sve vidio, jer da nije vidio sve bi išlo puno teže i puno sporije. Ona se, ako je on nju i napadao, borila svim silama, jer takav joj je i otac

Tekst u cijelosti pročitajte OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:09