IZNENADNI DOČEK

Zaplijenjeno 55 kila marihuane: Policija zaustavila Crnogorca, odmah ih je zapuhnuo jaki miris...

Vidjevši da će se njegova tajna ubrzo otkriti, pokušao je naglo pobjeći iz auta, međutim nije nigdje uspio otići
 Pu Dubrovačko Neretvanska/

Mladom 22-godišnjem dileru iz Crne Gore, inicijalno pješaku a potom vozaču, ilegalni prelazak državne granice a onda i prijevoz droge autom jučer je itekako prisjeo. Njemu je, naime, oko 10.30 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Rogotin policija priredila iznenadni doček tijekom redovne kontrole prometa.

Tom su prilikom zaustavili vozilo dubrovačkih oznaka, a čim je 22-godišnji Crnogorac otvorio prozor vozila, policajce je zapuhnuo vonj marihuane.

Vidjevši da će se njegova tajna ubrzo otkriti, pokušao je naglo pobjeći iz auta, međutim nije nigdje uspio otići. U popodnevnim satima je pristigao i zatraženi sudski nalog za pretres pa su policajci u vozilu pronašli 50 paketa s 55 kilograma marihuane nakon čega su vozača uhitili i odveli na kriminalističko istraživanje.

- Utvrđeno je kako je prethodne noći u Republiku Hrvatsku ušao ilegalno iz pravca Crne Gore, pješice preko brda Košare, nakon čega je unajmio vozilo kojim je drogu imao namjeru prevesti prema zemljama Zapadne Europe. Zbog ilegalnog prelaska državne granice osumnjičeni 22-godišnjak je prekršajno sankcioniran, dok je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama rano jutros doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske - kažu iz policije.

image
Pu Dubrovačko Neretvanska/
image
Pu Dubrovačko Neretvanska/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:10