OBITELJSKO NASILJE

'VOLJELA BIH DA JE MENE ISTUKAO, TAJ ĆU KRIŽ NOSITI DO KRAJA ŽIVOTA' Progovorila majka djevojčice koju je pretukao pijani otac policajac

 Tomislav Kristo / CROPIX

Progovorila je majka 14-godišnje djevojčice koju je pretukao vlastiti otac. Podsjetimo, bivši pripadnik specijalne policije (46), koji je prije par godina osuđen zbog prijetnji i obiteljskoga nasilja, uhićen je u petak u poslijepodnevnim satima nakon što je brutalno pretukao svoju kćerkicu, koju je kod kuće čuvao jer se majka, njegova bivša supruga, nalazila na operaciji u bolnici.

Majka kaže da je zbog spleta okolnosti u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb ostavila djecu njemu na čuvanje dok je na bolničkom liječenju te da je to greška zbog koje duboko žali, piše Dnevnik.hr.

'Tražili su me mišljenje i pristala sam da djeca ostanu s ocem. Pristala sam i pogriješila sam... To je moj križ koji ću ja nositi do kraja života, ali mi nije palo na pamet da bi otac digao ruku na svoje dijete', kaže potresena Edina D., majka pretučene djevojčice.

'Voljela bih da sam ja bila tamo, da je mene istukao, voljela bih da je mene ubio, samo da se njoj to nije dogodilo, ali vrijeme vratiti ne mogu', dodala je u suzama, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 01:52