IRIS HRVOJ

Tko je mlada Hrvatica nestala u Irskoj? Bila je poduzetnica i borkinja čija je priča ganula mnoge

Iris Hrvoj je prije četiri godine punila medijske stupce svojom pričom o uspjehu...
 Afp/ilustracija

Nestala Hrvatica Iris Hrvoj (33) za kojom traga irska garda dobro je poznata u Osijeku gdje je živjela otkako se tamo preselila zbog fakulteta. Hrvoj je prije četiri godine punila medijske stupce svojom pričom o uspjehu. Naime, ova rođena Zagrepčanka cijeli je život provela na plesnom podiju i u dvorani, a zbog ljubavi prema sportu i plesu postala je fitness instruktorica, piše Slobodna Dalmacija.

Krajem 2017. godine ostvarila je svoj san i postala sama svoja šefica.

- Presretna sam što sam konačno otvorila svoj plesni studio. To mi je oduvijek bila želja i mogu reći da zaista živim svoje snove, ispričala je za 24sata mlada poduzetnica koja je tada s ponosom pričala o svojem eMotion studiju plesa.

image

Iris je visoka oko 167 cm, vitke građe, kratke plave kose i plavih očiju

Privatna Arhiva

- Ja sam doista krenula, kako bi se reklo, iz ničega, od nule. Partner i ja prodali smo sve što smo imali kako bih ja ovo pokrenula. Potpora za samozapošljavanje zaista mi je dobro došla i mnogo pomogla u samom početku. Radim, zapravo živim posao koji zaista volim, koji me ispunjava i vjerujem u uspjeh, govorila je tada.

Ozbiljna bolest skoro ju je koštala karijere

Da je riječ o voljenoj instruktorici pokazuje i informacija da ju je jedna od polaznica prijavila za nagradu 'Diva godine' Večernjeg lista u kategoriji 'Novi početak'. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje uspješnim i hrabrim mladim ženama. Instruktoricu plesa prijavila je polaznica Josipa Maksimović koja je za Iris imala samo riječi hvale.

Kada je imala 21 godinu Iris je dobila meningitis koji za posljedicu može imati paralizu cijelog donjeg dijela tijela što je ovu zaljubljenicu u ples jako zabrinulo i zaustavilo u fizičkoj aktivnosti. Ipak, nije se dala i uz konstantne vježbe i mnogo, mnogo upornosti ponovno se osovila na noge.

Iako je tada Iris ponavljala kako uživa u svojem poslu i svoju ulogu šefice više nikada ne bi mijenjala, očito je došlo do neke promjene.

Facebook stranice plesnog studija više nema, a na poziv broju koji je naveden kao službeni broj eMotiona odgovora samo sekretarica koja hladno kaže kako se birani broj ne koristi. Kako je i zašto Iris završila u Irskoj i je li tome prethodio poslovni krah, zasad nije poznato.

U opisu na stranicama irske policije stoji kako je Iris visoka oko 167 cm, vitke građe, kratke plave kose i plavih očiju. Prema posljednjim informacijama, smatra se da bi se mogla nalaziti na području Harolds Crossa u Dublinu, a nije poznato u što je bila odjevena kada je napustila svoj dom.

- Ako imate bilo kakvu informaciju o tome gdje se Iris nalazi kontaktirajte Gardaí postaju u Droghedi na 041 987 4200 ili na bilo koji način kontaktirajte neku od Gardaí postaja, piše u objavi policije.

Na Facebooku su se pojavili komentari kako je Iris pronađena, no policija još nije službeno potvrdila tu informaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:36