SLETJELI U KANAL

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD SLAVONSKOG BRODA Pijani mladić se audijem silovito zabio u mazdu u kojoj je poginuo jedan od putnika

Vojnic, 150214.Ujutro u 8 sati u sudaru kamiona slovenskih registracijskih oznaka i automobila marke Audi u mjestu Okic kod Vojnica, smrtno je stradao vozac osobnog automobila sisackih registracijskih oznaka. Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okolis. Policijski ocevid je u tijeku.Na fotografiji: Mjesto prometne nesrece - unisteni Audi.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

Jedna je osoba poginula, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 21,25 sati dogodila u Sapcima nedaleko od Slavonskog Broda.

Smrtno je stradao 44-godišnjak koji se vozio u Mazdi, dok je njezin 21-godišnji vozač lakše ozlijeđen, kao i 21-godišnjak koji je upravljajući Audijem, i to pod utjecajem alkohola, izazvao ovu prometnu nesreću.

Do nje je došlo nakon što je 21-godišnji vozač Audija, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem, prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je došlo do sudara s Mazdom.

Oba vozila su od siline udara sletjela u odvodne kanale s jedne i druge strane prometnice.

Alkotestom je kod vozača Audija očitana koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,20 promila. Policija će protiv njega dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu te druga odgovarajuća pismena nakon zaprimljene analize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 02:25